Pravno obvestilo

Kovinostrugarstvo Rajh

Spoštovani,

ste na uradni spletni strani podjetja Kovinostrugarstvo Vera Rajh s.p., Brengova 45 A, 2236 Cerkvenjak ("Kovinstrugarstvo Rajh"). Zahvaljujemo se Vam za Vaš obisk na naši spletni strani in Vam želimo prijetno brskanje. Z namenom zagotavljanja pravilne uporabe in razumevanja gradiva, objavljenega na spletni strani, ter celotne vsebine Vas prosimo, da preberete in upoštevate predmetno obvestilo.

Vse informacije na tej spletni strani so podvržene obvestilom o omejitvi odgovornosti, avtorskih pravicah ter varstvu osebnih podatkov, kot sledi v nadaljevanju. Z obiskom spletne strani Kovinstrugarstvo Rajh ali katerega koli njenih delov soglašate s pogoji in omejitvami, vsebovanimi v tem pravnem obvestilu. Če z njimi delno ali v celoti ne soglašate, predlagamo, da ne brskate po spletni strani Kovinstrugarstvo Rajh ali je kako drugače uporabljate.


Omejitev odgovornosti

Če ni izrecno navedeno drugače, so vse informacije na spletni strani Kovinstrugarstvo Rajh namenjene izključno informativni uporabi in ne ustvarjajo nikakršnih pravnih učinkov.

Podjetje Kovinstrugarstvo Rajh si prizadeva, da bi bili podatki na spletni strani Kovinstrugarstvo Rajh vselej ažurni in pravilni, vendar lahko informacije kljub temu vsebujejo napake in pomanjkljivosti, za katere Kovinstrugarstvo Rajh ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Čeprav se podjetje Kovinstrugarstvo Rajh trudi, da bi bilo motenj zaradi tehničnih napak čim manj, jih žal ni mogoče v celoti izključiti. Kovinstrugarstvo Rajh ne prevzema nikakršne odgovornosti za škodo, povzročeno z delovanjem, nepravilnim delovanjem, nedelovanjem ali nemožnostjo dostopa do te spletne strani.

Kovinstrugarstvo Rajh sme po lastni presoji in ob vsakršnem času ter brez predhodnega opozorila ali obvestila delno ali v celoti prestaviti, spremeniti ali odstraniti svojo spletno stran in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice, povezane s tem.

Nekateri izdelki, informacije o izdelkih ter njihova pojavna oblika na spletni strani so prikazani zgolj v informativne namene. Posledično se lahko razlikujejo od dejanskih izdelkov ali informacij o izdelkih. Vsi izdelki niso na voljo v vseh državah, v nekaterih pa so na razpolago zgolj z določenimi specifikacijami oz. konfiguracijami. Dejanski podatki o določenem izdelku ter njegovi dostopnosti in specifikacijah v posamični državi so na razpolago pri podjetju Kovinstrugarstvo Rajh. Kovinstrugarstvo Rajh si izrecno pridržuje pravico do spremembe specifikacij glede modela, opreme in dobave po lastni presoji in brez vnaprejšnjega obvestila.

Spletna stran Kovinstrugarstvo Rajh lahko vsebuje povezave do spletnih strani drugih upravljavcev. Kovinstrugarstvo Rajh ne prevzema odgovornosti za vsebino, pravilnost, dostopnost, varnost ali kateri koli drug vidik takšne spletne stani, na katero se dostopa prek zunanje povezave s spletne strani Kovinstrugarstvo Rajh. Uporaba spletnih strani drugih upravljavcev je podvržena pogojem uporabe teh strani.

To obvestilo o omejitvi odgovornosti ni namenjeno omejevanju morebitne odgovornosti podjetja Kovinstrugarstvo Rajh, ki bi bilo v nasprotju z veljavno zakonodajo, ali izključitvi odgovornosti v primerih, ko ta po zakonu ne more biti izključena.


Avtorske in druge pravice

Celotna vsebina spletne strani Kovinstrugarstvo Rajh, vključno z, vendar ne omejeno na tekste, grafično obliko, podobe, fotografije, datoteke (avdio- in videoposnetki, animacije in podobno), ter njena postavitev sta predmet zaščite avtorske pravice, pravic industrijske lastnine in/ali drugih pravic.

Znamke, uporabljene na spletni strani Kovinstrugarstvo Rajh, vključno z znaki in simboli podjetja, so podvržene avtorskopravni zaščiti ter zaščiti iz naslova znamk podjetja Kovinstrugarstvo Rajh ali tretje osebe, ki podjetju Kovinstrugarstvo Rajh dovoli uporabo takšnih znamk.

Brez izrecnega predhodnega pisnega soglasja podjetja Kovinstrugarstvo Rajh je prepovedano vsakršno reproduciranje, tehnična ali druga obdelava, prevajanje ali kakršna koli drugačna uporaba materialov na tej spletni strani.

Podjetje Kovinstrugarstvo Rajh je posebej pozorno na morebitne primere kršitev avtorskih pravic ter pravic industrijske lastnine. Če se seznanite s kakršno koli uporabo avtorskih pravic ali pravic industrijske lastnine, ki je v nasprotju s tem obvestilom, nam to, prosim, sporočite na info@cncrajh.si ali druge objavljene kontaktne podatke. Podrobnosti o obvestilu suma kršitve pravic bodo v razmerju do domnevnega kršitelja obravnavane kot zaupne.


Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Kovinstrugarstvo Rajh se zaveda pomena varstva osebnih podatkov, zato deluje skladno z vsemi zakonskimi zahtevami in uporablja programsko opremo in tehnična sredstva z namenom zagotavljanja varstva in preprečevanja nepooblaščene uporabe osebnih podatkov.

Z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter omogočanja učinkovitejšega brskanja se lahko ob obisku spletne strani Kovinstrugarstvo Rajh na napravo, prek katere odpirate spletno stran, naložijo spletni piškotki. Več podatkov o uporabi spletnih piškotkov lahko najdete na strani Piškotki podjetja Kovinstrugarstvo Rajh.

Dostop do nekaterih vsebin na spletni strani je mogoč le z navedbo določenih osebnih podatkov. V teh primerih se uporabnik seznani z obvestilom o varstvu osebnih podatkov ob vstopu na zadevni del spletne strani.


Veljavno pravo

Ta spletna stran (vključno s Pravnim obvestilom) se presoja po slovenskem pravu. Za obravnavo vseh sporov v zvezi s to spletno stranjo so pristojna izključno slovenska sodišča.


Če na spletni strani opazite kakršne koli napake ali netočnosti oz. se Vam porajajo kakršna koli druga vprašanja v zvezi s tem pravnim obvestilom, smo Vam za pojasnila na voljo na info@cncrajh.si ali drugih objavljenih kontaktnih podatkih.

Želite ponudbo? Izpolnite obrazec za povpraševanje ali pokličite +386 2 703 51 60.